Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Referenties over Vonhoff Interim

Hieronder vindt u de referenties over Vonhoff Interim

Marleen Imthorn

"Mijn eerste opdracht bij BMC was voor de gemeente Amsterdam, Dienst Werk en Inkomen. Marck stuurde het project kostenverdeelstaat aan, waar ik deel van uit maakte. Marck legt de lat hoog en daar heb ik veel van geleerd. Hij was in staat lastige processen, zoals de kostenverdeelstaat, op te knippen en duidelijk te maken. Bij Marck staat het resultaat voorop en is kwaliteit erg belangrijk maar daarbij verliest hij het groter geheel niet uit het oog. Daarnaast heb ik met Marck in een projectgroep voor de jaarrekening en een projectgroep voor de conversie naar een nieuw financieel systeem gezeten. Bij alle projecten drukte Marck een stempel door zijn duidelijkheid en grondigheid. Vaststellen, aansluiten en stap voor stap werken stonden daarbij altijd centraal. Het was een leerzaam genoegen met Marck te mogen samenwerken en vandaar deze warme aanbeveling!"

Roel Veenman AA MBA

"Gedreven, perfectionistisch en analytisch. Dat zijn de kernwoorden die bij Marck Vonhoff passen. Ik heb het genoegen gehad 5 jaar intensief met hem te mogen samenwerken aan financiële verbeterprogramma’s. Een prachtige tijd waarbij resultaatgerichtheid centraal staat en resultaten gevierd worden. Marck blinkt uit in snelle database-analyses, koppelen van (data-) bestanden en de vinger op de zere plek leggen. En altijd met de focus dat eerst de basis op orde moet zijn en verbeteringen verankerd moeten worden. Vanuit mij voor Marck de meest warme aanbeveling mogelijk!"

Titel

Iure quasi qui sunt nesciunt aut et est omnis accusamus incidunt id alias est repudiandae ab omnis.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren